Shopping Cart Pixel
Menu

NIEUW! Arabisch ritueel Ducha Aljamal

vanaf €19,50 p.p
Reserveer

Een geur-, schuim- en kleibeleving in het stoombad voor een zijdezachte huid

Laat u onderdompelen in dit compleet vernieuwde wellness ritueel waarin niet alleen de rasul beleving wordt ondergaan. In het stoombad ondergaat u een volledig nieuw Arabisch Ritueel met de naam Ducha Aljamal, wat “de schoonheid van het douchen of schoonmaken” betekent. En die naam zegt eigenlijk alles, een ritueel waarin de reiniging en de verzorging van de huid centraal staat.

Omouna rasulklei uit het Marokkaanse Atlasgebergte
Tijdens dit ritueel werken we met speciale Omouna Rasulklei, die op een natuurlijke wijze geproduceerd wordt vanuit het Marokkaanse Atlasgebergte. Nadat de klei langdurig gedroogd wordt in de Marokkaanse zon, worden er echte kruiden aan toegevoegd. De verschillende kruiden zorgen voor een ware geurbelevenis. Met deze natuurlijke klei smeert u uw hele lichaam in, zoals bij een oorspronkelijke rasulbehandeling.

Voorafgaand aan het insmeren, wordt uw lichaam gereinigd in een oase van schuim, waardoor u zich in een werkelijke Hammam waant. Nadat de huid goed gereinigd is, brengt u (zelf) de klei aan waarmee u een tijdje in het stoombad blijft zitten. Bij het inwrijven van de klei wordt de huid ontdaan van oude huidcellen. Een goede manier om de lichaamshuid te reinigen en de doorbloeding te stimuleren. De aangename warmte en luchtvochtigheid van de ruimte zorgt ervoor dat de werkzame stoffen en kostbare mineralen uit de klei makkelijk in uw huid worden opgenomen. Na dit Arabische ritueel voelt uw huid zijdezacht aan.

Meer over Omouna
Omouna staat voor schoonheid met meerwaarde, met het gebruik van de producten steunt het merk vrouwen-coöperaties en de opvang van kansarme kinderen in Marokko. Omouna koopt in Marokko authentieke producten bij kleine coöperaties, winkeliers en zelfstandigen.

Deze kleine ondernemingen vormen een groot draagvlak voor families om in hun onderhoud te kunnen voorzien. Vrouwen-coöperaties zorgen voor ontwikkeling van de vrouwen en respect voor hun kennis van zaken. Omouna heeft ook een eigen vrouwen-coöperatie die de Omouna ghassoul (rasulklei) maakt.

In Marokko leven veel kinderen onder zeer slechte omstandigheden. Ze hebben geen toekomst. In de buurt van Marrakech heeft Omouna een kinderhuis leren kennen dat ernstig achtergestelde kinderen opneemt en in alle opzichten ondersteunt om hun ellende te ontgroeien en door te groeien naar betrokken burgers. Dit kinderhuis heet Centre Fiers et Forts (Centrum “Trots en Sterk”). Een deel van de opbrengst staat Omouna af aan het Centre Fiers et Forts.

Voor meer informatie over de producten van Omouna: www.omouna.com

Extra informatie
Dit ritueel vindt plaats in een groepsverband (max. 12 personen), duurt 40 minuten en is alleen boekbaar in combinatie met een dagentree bij Thermae 2000.

Neem contact met ons op via dit contactformulier voor vragen, opmerkingen en suggesties. Wij geven u zo spoedig mogelijk antwoord.

Pure ontspanning op de top van de Cauberg

met onze speciaal geselecteerde aanbiedingen

NIEUW! Arabisch ritueel Ducha Aljamal

vanaf €19,50 p.p.

After work culinair arrangement

vanaf €37,50 p.p.

HypnoSTOP Piekeren

vanaf €59,50 p.p.

Ayurvedische massage

vanaf €66,50 p.p.

NIEUW! Arabisch ritueel Ducha Aljamal

vanaf €19,50 p.p.

After work culinair arrangement

vanaf €37,50 p.p.

HypnoSTOP Piekeren

vanaf €59,50 p.p.

Ayurvedische massage

vanaf €66,50 p.p.

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn cadeaubon verzilveren?

Het verzilveren van de cadeaubon doet u bij de laatste stap van uw reservering met de barcode. De waarde zal verrekend worden met het totaalbedrag.

Welke cadeaubonnen/vouchers kan ik online verzilveren?

U kunt cadeaubonnen met een waarde in euro's online bij ons verzilveren. Hieronder vallen cadeaubonnen die direct via onze website zijn aangekocht. Hieronder vindt u twee voorbeelden.

Voorbeeld 1:

Voorbeeld 2:

Moet ik een cadeaubon in één keer besteden?

Ja, u kunt de cadeaubon het beste in één keer besteden. Blijft er een restwaarde over dan komt deze te vervallen. U doet er dus slim aan om voor een eindbedrag te gaan dat hoger is dan de waarde van uw cadeaubon. Het overige bedrag van uw reservering kunt u direct online betalen.

Is het mogelijk om meerdere cadeaubonnen in te leveren?

Ja, dat is mogelijk. Mits het totaalbedrag hoger is dan de cadeaubonnen bij elkaar opgeteld.

Is de cadeaubon persoonsgebonden?

Cadeaubonnen zijn niet persoonsgebonden en kunt u ook cadeau geven aan familie en vrienden.

Het inwisselen van mijn cadeaukaart lukt niet

Heeft u de streepjescode goed overgenomen? Heeft u de verzilverdatum op de bon gecheckt? Zo ja, neem dan contact met ons op.

Ik heb mijn cadeaubon ingeleverd bij een reservering, maar deze geannuleerd. Kan ik de bon opnieuw inleveren?

Ja, dat kan. Als u de cadeaubon niet verrekend heeft met een reservering, dan kunt u deze twee uur na de annulering opnieuw verzilveren.

Ik heb nog geen cadeaubon »

Meer