Menu

Een gezonde leefstijl, tips en begeleiding in ontspannen sfeer

Na een dag ontspannen in het heilzame water van Thermae 2000, is het tijd om ook thuis lief te zijn voor uw lichaam. Onze gewichtsconsulenten geven advies in een gezonde levensstijl en in alle aspecten die daarbij horen.

Oorspronkelijk kuuroord: voorkomen is beter dan genezen

In 1989 werd Thermae 2000 door twee fysiotherapeuten opgericht als kuuroord. Zij ontdekten vroeger al de heilzame werking van thermaal water. Het kuuroord ligt in een zuurstofrijke omgeving, met het pittoreske Valkenburg aan de Geul als decor. De architectuur van de wellness piramide heeft een energieke werking op lichaam en geest. 

Begeleiding door erkende leefstijlcoaches

Onder begeleiding van een leefstijlcoach (tevens erkend gewichtsconsulent), ontvangt u leefstijladvies en gaat u aan de slag met het verbeteren van uw algehele leefstijl. Dit onder zeer gunstige voorwaarden van de zorgverzekeraar, die onze leefstijlprogramma's vaak gedeeltelijk of volledig vergoedt.

3-dgs digitale detox-kuur
3-dgs gezond & relax groepskuur
3-dgs ontspanningskuur individueel

Pure ontspanning op de top van de Cauberg

met onze speciaal geselecteerde aanbiedingen

Hotelarrangement Culinair

vanaf €149,50 p.p.

After work avondarrangement

vanaf €34,50 p.p.

Executive anti stress

vanaf €89,50 p.p.

3-gangen diner

vanaf €34,50 p.p.

Hotelarrangement Culinair

vanaf €149,50 p.p.

After work avondarrangement

vanaf €34,50 p.p.

Executive anti stress

vanaf €89,50 p.p.

3-gangen diner

vanaf €34,50 p.p.

3-dgs digitale detox-kuur

Geniet van de rust als alle electronica uit staat, tijd voor een paar dagen offline.

Het idee van continu bereikbaar zijn wordt vaak als een negatieve druk ervaren. Gelukkig hebben alle apparaten een aan- en uitknop. Met deze digitale detox ontgift u uw lichaam en geest van de gehele digitale wereld. Uw fysieke en mentale gezondheid wordt hierdoor bevorderd en u krijgt meer rust in uw hoofd. Voel u bevrijd na een paar dagen digitaal detoxen.

3-dgs gezond & relax groepskuur

Elke 2e maandag van de maand samen met anderen op naar een gezonde start.

Thermae 2000 is dé ideale plek om bewust met uw eigen levensstijl bezig te zijn. Met het mooiste uitzicht van Nederland over het Limburgse Heuvelland, en dobberend in de warmte thermale baden heeft u echt de tijd om af te schakelen en volledig te ontspannen. Gedurende dit 3-daags verblijf (in groepsverband) werkt u op een fijne manier samen aan een gezonde levensstijl waar voeding en ontspanning centraal staan. Persoonlijke begeleiding, groepsactiviteiten en heerlijke behandelingen laten u kennis maken met een goede basis om deze levensstijl ook thuis door te zetten. Neem bijvoorbeeld ’s morgens een momentje voor uzelf en pas de technieken van mindfulness toe. Het ideale begin van een drukke werkdag!

3-dgs ontspanningskuur individueel

Een ontspannen start van een gezonde levensstijl op een unieke locatie.

Door te ontspannen geeft u niet alleen uw lichaam rust, maar ook uw geest. En wat is nou fijner dan relaxen met 13 sauna's en warme thermale baden op een steenworp afstand. Deze ontspanningskuur richt zich op het verbeteren van uw leefstijl op het gebied van voeding, beweging en ontspanning.

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn cadeaubon verzilveren?

Het verzilveren van de cadeaubon doet u bij de laatste stap van uw reservering met de barcode. De waarde zal verrekend worden met het totaalbedrag.

Welke cadeaubonnen/vouchers kan ik online verzilveren?

U kunt cadeaubonnen met een waarde in euro's online bij ons verzilveren. Hieronder vallen cadeaubonnen die direct via onze website zijn aangekocht. Hieronder vindt u twee voorbeelden.

Voorbeeld 1:

Voorbeeld 2:

Moet ik een cadeaubon in één keer besteden?

Ja, u kunt de cadeaubon het beste in één keer besteden. Blijft er een restwaarde over dan komt deze te vervallen. U doet er dus slim aan om voor een eindbedrag te gaan dat hoger is dan de waarde van uw cadeaubon. Het overige bedrag van uw reservering kunt u direct online betalen.

Is het mogelijk om meerdere cadeaubonnen in te leveren?

Ja, dat is mogelijk. Mits het totaalbedrag hoger is dan de cadeaubonnen bij elkaar opgeteld.

Is de cadeaubon persoonsgebonden?

Cadeaubonnen zijn niet persoonsgebonden en kunt u ook cadeau geven aan familie en vrienden.

Het inwisselen van mijn cadeaukaart lukt niet

Heeft u de streepjescode goed overgenomen? Heeft u de verzilverdatum op de bon gecheckt? Zo ja, neem dan contact met ons op.

Ik heb mijn cadeaubon ingeleverd bij een reservering, maar deze geannuleerd. Kan ik de bon opnieuw inleveren?

Ja, dat kan. Als u de cadeaubon niet verrekend heeft met een reservering, dan kunt u deze twee uur na de annulering opnieuw verzilveren.

Ik heb nog geen cadeaubon »

Meer