Menu

Chocolade rasul

vanaf €15,00 p.p
Reserveer

Beleef een chocolade rasul. Chocolade is lekker, maar ook gezond.

Een chocolade rasul activeert de afbraak van vetten en werkt vochtafdrijvend, vitaliserend en afslankend. Daarnaast voelt uw huid na afloop zijdezacht aan.

Extra cacaogehalte
Ook voor de innerlijke mens wordt gezorgd met een kop chocolade melk en een stukje pure chocolade.

Over een rasul behandeling

Een rasul is ideaal om uw huid een goede verzorging te geven. De pakking vermindert namelijk huidirritaties en gewrichtspijn, werkt kalmerend op het zenuwstelsel en ontgift uw lichaam. Een goede manier om de lichaamshuid te reinigen en de doorbloeding te stimuleren. Na dit Arabische ritueel voelt uw huid zijdezacht aan. Deze behandeling vindt plaats in het stoombad.

Chocorasul niet op badkledingdagen

De chocolade rasul is niet te boeken op badkledingdagen i.v.m. vlekken in de badkleding. Ter vervanging van de chocolade wordt er gebruik gemaakt van Aloë Vera (met katoenextract). De Aloë Vera hierin werkt kalmerend, ontspannend, ontgiftend, antiseptisch, regenererend, tegen spier- en gewrichtspijn en spataderen. Deze wordt snel en diep in de huid opgenomen. Het katoenextract werkt kalmerend en regenererend, ontgiftend, helpt bij gewrichtspijn en huidirritaties en werkt rustgevend op de geest.

Dagelijks om 13.15 uur vindt er een rasul behandeling plaats, het duurt 40 minuten en alleen te boeken i.c.m. een dagentree tot Thermae 2000.

Neem contact met ons op via dit contactformulier voor vragen, opmerkingen en suggesties. Wij geven u zo spoedig mogelijk antwoord.

 

Pure ontspanning op de top van de Cauberg

met onze speciaal geselecteerde aanbiedingen

Chocolade rasul

vanaf €15,00 p.p.

Hotelarrangement Culinair

vanaf €149,50 p.p.

After work avondarrangement

vanaf €34,50 p.p.

HypnoSTOP Roken

vanaf €59,50 p.p.

Chocolade rasul

vanaf €15,00 p.p.

Hotelarrangement Culinair

vanaf €149,50 p.p.

After work avondarrangement

vanaf €34,50 p.p.

HypnoSTOP Roken

vanaf €59,50 p.p.

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Meer