Shopping Cart Pixel
Menu

Schoonheidssalon

Vernieuwde Skin & Body Care Vleugel!

De Skin & Body Care afdeling heeft een grondige metamorfose ondergaan en is voorzien van een nieuwe look. Daarbij is ons aanbod vernieuwd en uitgebreid met nieuwe behandelingen. De drie pijlers die de basis van de nieuwe salon vormen zijn Natuur, Luxe en Limburg. Deze elementen zal u ervaren tijdens een van de heerlijke behandelingen.

Gezichtsbehandelingen 

Bij onze gezichtsbehandelingen stemt de schoonheidsspecialiste de productkeuze af op uw huidtype en wordt er uitsluitend gewerkt met de producten van onze eigen verzorgingslijn Thermae For Me. Alle producten van Thermae For Me zijn verrijkt met thermaal water uit eigen bron, met bijzondere heilzame werking voor een stralend gehydrateerde huid. Het thermale water bevat vele mineralen doordat het water door verschillende grondlagen is gesijpeld. Klik hier voor meer info en alle producten. 

Nieuw in ons aanbod is de Thermae For Me Detox, een diep reinigende en ontgiftende behandeling die de huidstructuur verbetert. Voor de mannen is er de nieuwe Thermae For (M)en, een reinigende en hydraterende gezichtsbehandeling die de mannenhuid een oppepper geeft.

Boek uw gezichtsbehandeling »

Lichaamsbehandelingen

Bij de lichaamsbehandelingen ligt de focus op het hydrateren, verstevigen of detoxen van uw huid en lichaam. Uw lichaam wordt ingesmeerd met een crème van lavendel, rozenblaadjes of brandnetel waarna u wordt ingepakt en wegzakt in een warm waterbed. Hierdoor kunnen de werkstoffen goed intrekken en zullen de spieren ontspannen.

Probeer ook eens een zandbed special! De Ritual stempelmassage keert weer terug in ons aanbod, waarbij uw lichaam en gezicht met verwarmde stempels worden gemasseerd. Het warme zandbed zorgt voor diepe ontspanning en reumatische klachten worden verlicht door het drukvrij liggen. Een nieuwe behandeling op het zandbed is de lavendel zeezout body scrub, een behandeling die exfoliërend en ontspannend werkt en de bloedsomloop stimuleert.

Boek uw lichaamsbehandeling »

 

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn cadeaubon verzilveren?

Het verzilveren van de cadeaubon doet u bij de laatste stap van uw reservering met de barcode. De waarde zal verrekend worden met het totaalbedrag.

Welke cadeaubonnen/vouchers kan ik online verzilveren?

U kunt cadeaubonnen met een waarde in euro's online bij ons verzilveren. Hieronder vallen cadeaubonnen die direct via onze website zijn aangekocht. Hieronder vindt u twee voorbeelden.

Voorbeeld 1:

Voorbeeld 2:

Moet ik een cadeaubon in één keer besteden?

Ja, u kunt de cadeaubon het beste in één keer besteden. Blijft er een restwaarde over dan komt deze te vervallen. U doet er dus slim aan om voor een eindbedrag te gaan dat hoger is dan de waarde van uw cadeaubon. Het overige bedrag van uw reservering kunt u direct online betalen.

Is het mogelijk om meerdere cadeaubonnen in te leveren?

Ja, dat is mogelijk. Mits het totaalbedrag hoger is dan de cadeaubonnen bij elkaar opgeteld.

Is de cadeaubon persoonsgebonden?

Cadeaubonnen zijn niet persoonsgebonden en kunt u ook cadeau geven aan familie en vrienden.

Het inwisselen van mijn cadeaukaart lukt niet

Heeft u de streepjescode goed overgenomen? Heeft u de verzilverdatum op de bon gecheckt? Zo ja, neem dan contact met ons op.

Ik heb mijn cadeaubon ingeleverd bij een reservering, maar deze geannuleerd. Kan ik de bon opnieuw inleveren?

Ja, dat kan. Als u de cadeaubon niet verrekend heeft met een reservering, dan kunt u deze twee uur na de annulering opnieuw verzilveren.

Ik heb nog geen cadeaubon »

Boek nu
Meer