Thermae 2000 Logo

Let op, uw internetbrowser is verouderd

Onze website heeft gedetecteerd dat u gebruik maakt van een verouderde internetbrowser. Voor de beste gebruikerservaring en makkelijk & snel online boeken, raden we u aan uw browser te updaten. 

Via de knop 'update mijn browser' gaat u naar een externe website waar u de laatste versie van uw browser kunt updaten. 

Website alsnog bekijken Update mijn browser
Menu

Beautysalon

Beauty salon Thermae 2000: Skin & Body Care

Thermae 2000 beschikt over een breed scala aan beautyfaciliteiten. Een team van specialisten staat 7 dagen per week voor u klaar om u van de fijnste behandelingen te voorzien. 

Eigen verzorgingslijn thermae for me

Thermae 2000 heeft sinds kort een eigen verzorgingslijn. Alle producten van thermae for me zijn anti-aging en verrijkt met thermaal water uit eigen bron, met bijzondere heilzame werking voor een stralend gehydrateerde huid. Ga naar de pagina van thermae for me voor meer info en alle producten. 

Unieke behandelingen

Zeer uniek in ons assortiment is de Massage Ritual. Dit is een bijzonder massageritueel op een Quarts Zandbed. Het warme zand op het bed voelt aangenaam, zorgt voor een optimale lighouding en heeft een verlichtende werking tegen o.a. reuma. Bij deze Thermae Massage Ritual hoort een stempelmassage, uitgevoerd met speciale Quarts zandstempels. 

Reserveren Boek nu
x

Vragen of feedback over het reserveren op onze nieuwe site? Mail naar info@thermae.nl, wij helpen graag verder.

Hulp nodig?

Sitemap