Menu

Schoonheidssalon

Schoonheidssalon Thermae 2000: Skin & Body Care

Thermae 2000 beschikt over een breed scala aan beautyfaciliteiten. Een team van specialisten staat 7 dagen per week voor u klaar om u van de fijnste behandelingen te voorzien. 

Eigen verzorgingslijn thermae for me

Thermae 2000 heeft sinds kort een eigen verzorgingslijn. Alle producten van thermae for me zijn anti-aging en verrijkt met thermaal water uit eigen bron, met bijzondere heilzame werking voor een stralend gehydrateerde huid. Ga naar de pagina van thermae for me voor meer info en alle producten. 

Unieke behandelingen

Zeer uniek in ons assortiment is de Massage Ritual. Dit is een bijzonder massageritueel op een Quarts Zandbed. Het warme zand op het bed voelt aangenaam, zorgt voor een optimale lighouding en heeft een verlichtende werking tegen o.a. reuma. Bij deze Thermae Massage Ritual hoort een stempelmassage, uitgevoerd met speciale Quarts zandstempels. [LET OP: DE MASSAGE RITUAL IS TIJDELIJK NIET BOEKBAAR I.V.M. DE VERNIEUWING VAN ONZE SKINCARE VLEUGEL].

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn cadeaubon verzilveren?

Het verzilveren van de cadeaubon doet u bij de laatste stap van uw reservering met de barcode. De waarde zal verrekend worden met het totaalbedrag.

Welke cadeaubonnen/vouchers kan ik online verzilveren?

U kunt cadeaubonnen met een waarde in euro's online bij ons verzilveren. Hieronder vallen cadeaubonnen die direct via onze website zijn aangekocht. Hieronder vindt u twee voorbeelden.

Voorbeeld 1:

Voorbeeld 2:

Moet ik een cadeaubon in één keer besteden?

Ja, u kunt de cadeaubon het beste in één keer besteden. Blijft er een restwaarde over dan komt deze te vervallen. U doet er dus slim aan om voor een eindbedrag te gaan dat hoger is dan de waarde van uw cadeaubon. Het overige bedrag van uw reservering kunt u direct online betalen.

Is het mogelijk om meerdere cadeaubonnen in te leveren?

Ja, dat is mogelijk. Mits het totaalbedrag hoger is dan de cadeaubonnen bij elkaar opgeteld.

Is de cadeaubon persoonsgebonden?

Cadeaubonnen zijn niet persoonsgebonden en kunt u ook cadeau geven aan familie en vrienden.

Het inwisselen van mijn cadeaukaart lukt niet

Heeft u de streepjescode goed overgenomen? Heeft u de verzilverdatum op de bon gecheckt? Zo ja, neem dan contact met ons op.

Ik heb mijn cadeaubon ingeleverd bij een reservering, maar deze geannuleerd. Kan ik de bon opnieuw inleveren?

Ja, dat kan. Als u de cadeaubon niet verrekend heeft met een reservering, dan kunt u deze twee uur na de annulering opnieuw verzilveren.

Ik heb nog geen cadeaubon »

Boek nu
Meer