Menu

Anti aging gezichtsbehandeling

vanaf €78,50 p.p
Reserveer

Geniet van een uitvoerige gezichtsbehandeling incl. speciale maskers met extra aandacht voor de huid

De behandelingen met onze eigen huidverzorgingsproducten van Thermae For Me zijn zeer exclusief. Met deze lijn heeft Thermae 2000 een absolute primeur. Het geheim? Thermaal water! Thermaal water biedt ons sinds de oertijd gezondheid en schoonheid. Doordat het water door verschillende grondlagen is gesijpeld, zit het boordevol sporen en mineralen die bijzonder goed zijn voor de huid. Het anti-stress mineraal magnesium maakt de huid rustig, calcium zorgt voor versteviging, natrium heeft naast een hydraterende ook een genezende werking en sulfaat zorgt voor gezonde en flexibele cellen. 

Deze anti aging behandeling van 75 minuten is een boost voor de huid. De behandeling bestaat uit reiniging, peeling, epileren, dieptereiniging, massage, masker, dagverzorging en hoofdhuidmassage.

De opeenvolgende laagjes van de verschillende serums met hoge concentraties werkstoffen zorgen voor een ware oppepper. Uw handen en voeten worden niet vergeten tijdens deze behandeling en worden verzorgd met een peeling en een créme.

Neem contact met ons op via dit contactformulier voor vragen, opmerkingen en suggesties. Wij geven u zo spoedig mogelijk antwoord.

Pure ontspanning op de top van de Cauberg

met onze speciaal geselecteerde aanbiedingen

Anti Aging gezichtsbehandeling

vanaf €78,50 p.p.

Hotelarrangement Culinair

vanaf €149,50 p.p.

After work avondarrangement

vanaf €34,50 p.p.

HypnoSTOP Nagelbijten

vanaf €59,50 p.p.

Anti Aging gezichtsbehandeling

vanaf €78,50 p.p.

Hotelarrangement Culinair

vanaf €149,50 p.p.

After work avondarrangement

vanaf €34,50 p.p.

HypnoSTOP Nagelbijten

vanaf €59,50 p.p.

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Meer