Schoonheidssalon in Valkenburg

Vernieuwde Skin & Body Care Vleugel!

De Skin & Body Care afdeling heeft een grondige metamorfose ondergaan en is voorzien van een nieuwe look. Daarbij is ons aanbod vernieuwd en uitgebreid met nieuwe behandelingen. De drie pijlers die de basis van de nieuwe salon vormen zijn Natuur, Luxe en Limburg. Deze elementen zal u ervaren tijdens een van de heerlijke behandelingen.

Vernieuwde Skin & Body Care Vleugel!

De Skin & Body Care afdeling bij de Thermae 2000 schoonheidssalon in Valkenburg heeft een grondige metamorfose ondergaan en is voorzien van een nieuwe look. Daarbij is ons aanbod vernieuwd en uitgebreid met nieuwe schoonheidsbehandelingen. De drie pijlers die de basis van de nieuwe salon vormen zijn Natuur, Luxe en Limburg. Deze elementen zal u ervaren tijdens een van de heerlijke behandelingen. Onze schoonheidsspecialistes staan klaar!

Gezichtsbehandelingen

Op zoek naar een gezichtsbehandeling in Limburg? Bij onze gezichtsbehandelingen stemt de schoonheidsspecialiste de productkeuze af op uw huidtype en wordt er uitsluitend gewerkt met de producten van onze eigen verzorgingslijn Thermae For Me. Alle producten van Thermae For Me zijn verrijkt met thermaal water uit eigen bron, met bijzondere heilzame werking voor een stralend gehydrateerde huid. Het thermale water bevat vele mineralen doordat het water door verschillende grondlagen is gesijpeld. Klik hier voor meer info en alle producten. 

Nieuw in ons aanbod is de Thermae For Me Detox, een diep reinigende en ontgiftende behandeling die de huidstructuur verbetert. Voor de mannen is er de nieuwe Thermae For (M)en, een reinigende en hydraterende gezichtsbehandeling die de mannenhuid een oppepper geeft.

Lichaamsbehandelingen

Bij de lichaamsbehandelingen ligt de focus op het hydrateren, verstevigen of detoxen van uw huid en lichaam. Uw lichaam wordt ingesmeerd met een crème van lavendel, rozenblaadjes of brandnetel waarna u wordt ingepakt en wegzakt in een warm waterbed. Hierdoor kunnen de werkstoffen goed intrekken en zullen de spieren ontspannen.

Probeer ook eens een zandbed special! De Ritual stempelmassage keert weer terug in ons aanbod, waarbij uw lichaam en gezicht met verwarmde stempels worden gemasseerd. Het warme zandbed zorgt voor diepe ontspanning en reumatische klachten worden verlicht door het drukvrij liggen. Een nieuwe behandeling op het zandbed is de lavendel zeezout body scrub, een behandeling die exfoliërend en ontspannend werkt en de bloedsomloop stimuleert.