Thermae 2000 Logo

Let op, uw internetbrowser is verouderd

Onze website heeft gedetecteerd dat u gebruik maakt van een verouderde internetbrowser. Voor de beste gebruikerservaring en makkelijk & snel online boeken, raden we u aan uw browser te updaten. 

Via de knop 'update mijn browser' gaat u naar een externe website waar u de laatste versie van uw browser kunt updaten. 

Website alsnog bekijken Update mijn browser
Menu

Badkledingdag

Nieuw! Badkledingavond

Het badkledingweekend wordt met ingang van 4 november a.s. verlengd met een extra badkledingavond. Nog meer tijd om optimaal te genieten van alle wellness faciliteiten in badkleding. Deze avond start op de vrijdag vooraf aan het badkledingweekend vanaf 17.00 uur. Ideaal om de avond van uw welverdiende weekend goed in te luiden. Lees verder voor meer informatie over de badkledingdagen in de sauna.

Badkledingavond arrangement €22,50 p.p.

Start het weekend goed met een ontspannen avondentree op de eerste badkledingavond. U bent van harte welkom vanaf 17.00 uur t/m 23.00 uur en ontvang een gratis hoofdgerecht in het opgefriste Bread & Bites buffet.

Reserveer direct »

Badkledingdagen in de sauna

Iedere dinsdag is het badkledingdag bij Thermae 2000, de perfecte gelegenheid om op een relaxte manier kennis te maken met de sauna. Op een badkledingdag is badkleding in alle wellnessfaciliteiten verplicht, hieronder valt ook het saunalandschap. Daarnaast wordt ieder eerste volle weekend van de maand een badkledingweekend georganiseerd. Tijdens dit weekend kunt u van zaterdagmorgen t/m zondagavond gebruik maken van alle faciliteiten in badkleding. Bekijk hier de kalender voor themadagen 2016 & themadagen 2017

Reserveren Boek nu
x

Vragen of feedback over het reserveren op onze nieuwe site? Bel 043-6092000. Wij helpen graag verder.

Hulp nodig?

Sitemap