```
Menu

Badkledingdag

Nieuw! Badkledingavond

Het badkledingweekend wordt met ingang van 4 november 2016 verlengd met een extra badkledingavond. Nog meer tijd om optimaal te genieten van alle wellness faciliteiten in badkleding. Deze avond start op de vrijdag vooraf aan het badkledingweekend vanaf 17.00 uur. Ideaal om de avond van uw welverdiende weekend goed in te luiden. Lees verder voor meer informatie over de badkledingdagen in de sauna.

Badkleding dagarrangement €39,00 p.p.

Start het jaar goed met een ontspannen dagje tijdens badkledingdag of -weekend. U bent van harte welkom van 09.00 uur t/m 23.00 uur, neem deel aan een rondleiding en leer ons wellness centrum kennen. Stil daarna de honger met een 2-gangen diner in Restaurant Senses.

Reserveer direct »

Badkledingdagen in de sauna

Iedere dinsdag is het badkledingdag bij Thermae 2000, de perfecte gelegenheid om op een relaxte manier kennis te maken met de sauna. Op een badkledingdag is badkleding in alle wellnessfaciliteiten verplicht, hieronder valt ook het saunalandschap. Daarnaast wordt ieder eerste volle weekend van de maand een badkledingweekend georganiseerd. Tijdens dit weekend kunt u van zaterdagmorgen t/m zondagavond gebruik maken van alle faciliteiten in badkleding. Bekijk hier de kalender voor themadagen 2017

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn cadeaubon verzilveren?

Het verzilveren van de cadeaubon doet u bij de laatste stap van uw reservering met de barcode. De waarde zal verrekend worden met het totaalbedrag.

Welke cadeaubonnen/vouchers kan ik online verzilveren?

U kunt cadeaubonnen met een waarde in euro's online bij ons verzilveren. Hieronder vallen cadeaubonnen die direct via onze website zijn aangekocht. Hieronder vindt u twee voorbeelden.

Voorbeeld 1:

Voorbeeld 2:

Moet ik een cadeaubon in één keer besteden?

Ja, u kunt de cadeaubon het beste in één keer besteden. Blijft er een restwaarde over dan komt deze te vervallen. U doet er dus slim aan om voor een eindbedrag te gaan dat hoger is dan de waarde van uw cadeaubon. Het overige bedrag van uw reservering kunt u direct online betalen.

Is het mogelijk om meerdere cadeaubonnen in te leveren?

Ja, dat is mogelijk. Mits het totaalbedrag hoger is dan de cadeaubonnen bij elkaar opgeteld.

Is de cadeaubon persoonsgebonden?

Cadeaubonnen zijn niet persoonsgebonden en kunt u ook cadeau geven aan familie en vrienden.

Het inwisselen van mijn cadeaukaart lukt niet

Heeft u de streepjescode goed overgenomen? Heeft u de verzilverdatum op de bon gecheckt? Zo ja, neem dan contact met ons op.

Ik heb mijn cadeaubon ingeleverd bij een reservering, maar deze geannuleerd. Kan ik de bon opnieuw inleveren?

Ja, dat kan. Als u de cadeaubon niet verrekend heeft met een reservering, dan kunt u deze twee uur na de annulering opnieuw verzilveren.

Ik heb nog geen cadeaubon »

Boek nu
Meer