Thermae 2000 Logo

Let op, uw internetbrowser is verouderd

Onze website heeft gedetecteerd dat u gebruik maakt van een verouderde internetbrowser. Voor de beste gebruikerservaring en makkelijk & snel online boeken, raden we u aan uw browser te updaten. 

Via de knop 'update mijn browser' gaat u naar een externe website waar u de laatste versie van uw browser kunt updaten. 

Website alsnog bekijken Update mijn browser
Menu

Badkledingdag

Nieuw! Badkledingavond

Het badkledingweekend wordt met ingang van 4 november a.s. verlengd met een extra badkledingavond. Nog meer tijd om optimaal te genieten van alle wellness faciliteiten in badkleding. Deze avond start op de vrijdag vooraf aan het badkledingweekend vanaf 17.00 uur. Ideaal om de avond van uw welverdiende weekend goed in te luiden. Lees verder voor meer informatie over de badkledingdagen in de sauna.

Badkledingdagen in de sauna

Iedere dinsdag is het badkledingdag bij Thermae 2000, de perfecte gelegenheid om op een relaxte manier kennis te maken met de sauna. Op een badkledingdag is badkleding in alle wellnessfaciliteiten verplicht, hieronder valt ook het saunalandschap. Daarnaast wordt ieder eerste volle weekend van de maand een badkledingweekend georganiseerd. Tijdens dit weekend kunt u van zaterdagmorgen t/m zondagavond gebruik maken van alle faciliteiten in badkleding. Bekijk hier de thema dagen.

Badkledingdag- of weekend arrangement 

Speciaal om u als gast op een ontspannen manier kennis te laten maken met onze sauna- en wellnessfaciliteiten, hebben wij een badkleding arrangement samengesteld. In dit arrangement zit voor de beginner een rondleiding inbegrepen waarin een van onze wellness medewerkers uitleg geeft over de sauna's en het gebruik hiervan. Vervolgens kunt u de gehele dag op uw eigen tempo in badkleding kennis maken met dit fijne gebruik. 's Avonds is er een 2-gangen diner in Restaurant Senses inbegrepen, waar u heerlijk kunt dineren bij haardvuur. 

Dit speciale arrangement is uitsluitend te boeken op de badkledingdagen. Elke dinsdag en elk eerste volle weekend van de maand is het badkledingdag bij Thermae 2000. We raden u aan dit arrangement vooraf online te reserveren via onderstaande button. 

Boek nu: badkledingdag- of weekend arrangement v.a. €39,- p.p.

Reserveren Boek nu
x

Vragen of feedback over het reserveren op onze nieuwe site? Bel 043-6092000. Wij helpen graag verder.

Hulp nodig?

Sitemap