Menu

Badkledingdag

Nieuw! Badkledingavond

Het badkledingweekend wordt met ingang van 4 november 2016 verlengd met een extra badkledingavond. Nog meer tijd om optimaal te genieten van alle wellness faciliteiten in badkleding. Deze avond start op de vrijdag vooraf aan het badkledingweekend vanaf 17.00 uur. Ideaal om de avond van uw welverdiende weekend goed in te luiden. Lees verder voor meer informatie over de badkledingdagen in de sauna.

Badkleding dagarrangement €39,00 p.p.

Start het jaar goed met een ontspannen dagje tijdens badkledingdag of -weekend. U bent van harte welkom van 09.00 uur t/m 23.00 uur, neem deel aan een rondleiding en leer ons wellness centrum kennen. Stil daarna de honger met een 2-gangen diner in Restaurant Senses.

Reserveer direct »

Badkledingdagen in de sauna

Iedere dinsdag is het badkledingdag bij Thermae 2000, de perfecte gelegenheid om op een relaxte manier kennis te maken met de sauna. Op een badkledingdag is badkleding in alle wellnessfaciliteiten verplicht, hieronder valt ook het saunalandschap. Daarnaast wordt ieder eerste volle weekend van de maand een badkledingweekend georganiseerd. Tijdens dit weekend kunt u van zaterdagmorgen t/m zondagavond gebruik maken van alle faciliteiten in badkleding. Bekijk hier de kalender voor themadagen 2017

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Boek nu
Meer