Aanbiedingen

Wellness aanbiedingen

Toe aan ontspanning? Boek nu een wellnessuitje met voordeel! Bij Thermae 2000 komt u volledig tot rust in baden met thermaal water uit eigen bron, een groot aanbod aan sauna's, whirlpools en rustruimten. 

Genieten van alle wellness faciliteiten, horeca outlets en het prachtige uitzicht bovenop de Cauberg kan ook extra voordelig. Op deze pagina staan altijd de leukste kortingsacties en wellness aanbiedingen voor u klaar. Geniet zo een beetje extra van uw wellness dag maar dan extra voordelig.

Breid uw wellnessdag uit met een massage of behandeling en laat u volledig in de watten leggen met een van onze ontspannen wellness dag aanbiedingen. Er zijn verschillende wellness aanbiedingen om zo een aanbieding te vinden die bij uw wellness dag past.

     

After Work Wellness Special

Geniet nu van een heerlijke wellnessavond met keuze uit een 25 min. wellnessmassage of gezichtsbehandeling. Kom tot rust na een drukke dag werken, dan kan u de volgende weer goed van start.

Nu vanaf €49,95!

Boek nu

         
     

Vrouw snijdt de wortel tarrator in Restaurant Pure aan.

Hotelarrangement Culinair

Verfijning en culinair genot voor de echte bourgondiër. Geniet nu in Restaurant Pure van de talenten van chef Reshma en komt twee dagen lang tot rust met alle wellnessfaciliteiten.

Nu vanaf €119,50 p.p.

Boek nu >

         
     

Wellnesskaarten 5x, 10x of 20x

  • Niet-persoonsgebonden
  • Genieten met vrienden of familie
  • 1 jaar geldig

Boek nu >