Leren leven met stress - 2 daagse opleiding

Wilt u het teamwork binnen uw organisatie verbeteren en uw werknemers helpen beter om te leren gaan met stress? Thermae 2000 en Rechargelab hebben hun krachten gebundeld in een unieke 2-daagse opleiding waarin we leren leven met stress.

Mensen raken niet van slag door dingen zelf, maar door de ideeën die ze over die zaken koesteren. Tijdens de 2-daagse opleiding ‘Aan Stress Geen Gebrek’ wordt er ingegaan op alle ins en outs van stress en krijg je inzicht in de werking van stress op het lichaam. Er is aandacht voor leren relativeren en we verdiepen door het direct toepassen van de aangereikte inzichten en vaardigheden.

Rechargelab

Vitale partner

“Gezond zijn is de individuele kunst van het steeds opnieuw bereiken van het persoonlijke, lichamelijke, geestelijke en maatschappelijke evenwicht door het kunnen reageren en anticiperen op gebeurtenissen en wisselwerkingen in de eigen omgeving”. - Rechargelab 

Review van een deelnemer aan de 2-daagse cursus

“Waar ik het meest aan gehad heb, is dat ik begrip heb gekregen voor mijn collega’s omdat ik nu zowel van mezelf als van hen begrijp waarom ze reageren zoals ze reageren.” - H. Bloeme

Hoe ziet de 2-daagse opleiding eruit?

Inhoud programma + prijs 

Leren ontspannen

doe je bij Thermae 2000

Toegang tot de wellnessfaciliteiten van Thermae 2000 is in begrepen en biedt letterlijk ruimte voor ontspanning tijdens deze cursus. Overnachting in het eigen hotel is optioneel toe te voegen.