Op de top van de Cauberg komt sport, revalidatie en ontspanning samen. Inspanning en ontspanning op één plek, voor een juiste balans tussen lichaam en geest. Om u kennis te laten maken met het Paramedisch Centrum bij Thermae 2000, hebben we een 6-weken programma opgesteld. Dit 6-weken programma is voor iedereen toegankelijk en heeft als doel om samen te bewegen en fit(ter) te worden. Of u nu wel of geen klachten heeft, graag wilt focussen op een betere conditie of op zoek bent naar een nieuwe manier om vitaal bezig te zijn.

Het programma start met een intake door één van onze fysiotherapeuten. Er wordt gekeken naar uw leefstijl, wensen, behoeften en eventuele klachten. In de daarop volgende weken volgt er iedere week een groepsles. In de laatste week is er een wellness opgieting en evaluatie met de fysiotherapeut. Samen wordt er bekeken of- en in welke vorm er een persoonlijk vervolgprogramma kan worden opgesteld.  

 

Over Thermae fysio

Uniek bovenop de Cauberg in Valkenburg aan de Geul. Binnen wellness resort Thermae 2000 bevindt zich een multidisciplinair paramedisch centrum met o.a. een fysiotherapie praktijk (Thermae fysio). Het paramedisch centrum Thermae 2000 heeft als doel u de juiste zorg en begeleiding aan te bieden in samenwerking met meerdere disciplines. Lees meer over het paramedisch centrum binnen Thermae 2000.

 

Het programma

Het programma is te volgen op maandagen of woensdagen. De woensdag-groep start op woensdag 8 juni (09:10 tot 09:50 uur), de maandag-groep start op maandag 13 juni (19:20 tot 20:00 uur). De intake vindt plaats in de week voorafgaand aan de start van het programma. 

Het 6-weken programma bestaat uit een intake, vier aquafit groepslessen, een opgieting, zes keer twee uur toegang tot de wellness én een evaluatie.

Let op: bij het programma is parkeren niet inbegrepen. Wanneer u parkeert op de gemeentelijke parkeerplaats, dient u vooraf te betalen.

Vul in het contactformulier achter uw voornaam de gewenste dag in (maandag of woensdag).

 

white_arrow
white_arrow
Lees onze blogs..

Thermae 2000 genomineerd voor Best Spa Awards

Nieuws - 4 mei 2022

Thermae 2000 is genomineerd voor de Best Spa Awards in de categorie "Netherlands' Best Wellness Retreat 2022". Kunnen we rekenen op jouw stem?

Lees meer

Aquafit(ness) bij Thermae 2000

Blog - 13 juli 2020

Waarom bewegen in warm water? We vroegen het oud-deelnemer Tim die na een operatie binnen 5 weken zijn conditie zag verbeteren.

Lees meer

De kracht van Thermaal water op de huid

Blog - 19 maart 2021

In deze blog vertellen onze skincare experts Maureen en Evelyn waarom skincare een must is voor jouw huid.

Lees meer