Op de top van de Cauberg komt sport, revalidatie en ontspanning samen. Inspanning en ontspanning op één plek, voor een juiste balans tussen lichaam en geest. Om u kennis te laten maken met het Paramedisch Centrum bij Thermae 2000, hebben we een 6-weken programma opgesteld. Dit 6-weken programma is voor iedereen toegankelijk en heeft als doel om samen te bewegen en fit(ter) te worden. Of u nu wel of geen klachten heeft, graag wilt focussen op een betere conditie of op zoek bent naar een nieuwe manier om vitaal bezig te zijn.

Het programma start met een intake door één van onze fysiotherapeuten. Er wordt gekeken naar uw leefstijl, wensen, behoeften en eventuele klachten. In de daarop volgende weken volgt er iedere week een groepsles. In de laatste week is er een wellness opgieting en evaluatie met de fysiotherapeut. Samen wordt er bekeken of- en in welke vorm er een persoonlijk vervolgprogramma kan worden opgesteld.  

 

Over Thermae fysio

Uniek bovenop de Cauberg in Valkenburg aan de Geul. Binnen wellness resort Thermae 2000 bevindt zich een multidisciplinair paramedisch centrum met o.a. een fysiotherapie praktijk (Thermae fysio). Het paramedisch centrum Thermae 2000 heeft als doel u de juiste zorg en begeleiding aan te bieden in samenwerking met meerdere disciplines. Lees meer over het paramedisch centrum binnen Thermae 2000.

 

Het programma

Het programma is 6 weken lang te volgen op maandag om 19:00 uur. De groep start met een intake met een fysiotherapeut (deze wordt gepland tussen 17:00 en 20:00 uur), in de weken daarop vindt er 4 weken lang een groepsles plaats om 19:00 uur. In de laatste week is er een wellness opgieting en evaluatie met de fysiotherapeut. 

Kortom: het 6-weken programma bestaat uit een intake, vier aquafit groepslessen, een opgieting, zes keer twee uur toegang tot de wellness én een evaluatie.

Op dit moment is het niet mogelijk om u in te schrijven voor het 6-weken fit & wellness programma. Zodra er nieuwe startdata van het 6-weken programma bekend zijn, worden ze hier weergegeven. 

Een overzicht van het actuele lesaanbod is terug te vinden op de website van Fysio Thermae.

 

Fysiotherapeute geeft begeleiding tijdens GymFit bij Thermae 2000. Fysiotherapeut begeleidt vrouw tijdens een les GymFit in de fitnessruimte van Thermae 2000. Groep mensen wordt begeleidt tijdens een les AquaFit in het thermale water van het oefenbad bij Thermae 2000. Bootcamp in de buitenlucht van Thermae 2000, met uitzicht op de wellness piramide.
white_arrow
white_arrow
Lees onze blogs

Aquafit(ness) bij Thermae 2000

Blog - 13 juli 2020

Waarom bewegen in warm water? We vroegen het oud-deelnemer Tim die na een operatie binnen 5 weken zijn conditie zag verbeteren.

Lees meer

Blijf fit en ontspannen tijdens de herfst

Blog - 26 september 2019

Donkere dagen en weersverandering kunnen ervoor zorgen dat onze gezondheid ons in de steek laat en we ons anders voelen dan wanneer de zon schijnt. Met deze tips blijft u fit en lekker in uw vel tijdens de herfst.

Lees meer

Thermae 2000 opent Paramedisch Centrum op de Cauberg

Nieuws - 14 augustus 2019

Thermae 2000 breidt haar afdeling fysiotherapie uit. Vanaf deze zomer huist er een paramedisch centrum op de Cauberg, waar naast fysiotherapie diverse disciplines zoals maatschappelijk werk, GZ-psychologie, ergotherapie, diëtetiek, logopedie en osteopathie aanwezig zijn.

Lees meer