Deze website maakt gebruik van cookies. Bekijk hier het cookiebeleid

Valkenburg aan de Geul

Thermae 2OOO ligt in het mergelstadje Valkenburg aan de Geul, al jaren een trekpleister voor toerisme. Het mergelgesteente komt u in Valkenburg zowel ondergronds in de vele grotten tegen, als bovengronds, verwerkt in prachtige gebouwen.

In Valkenburg is genoeg te doen en te bezichtigen o.a. kastelen, waaronder de enige hoogteburcht van Nederland, een steenkolenmijn, musea, attractieparken, kabel- en rodelbaan en het casino. Gezellige restaurants, en (verwarmde) terrasjes, de rivier de Geul en historische gebouwen typeren het straatbeeld.

Winkelen in Valkenburg en omgeving

De winkels in Valkenburg zijn dagelijks geopend van 09:00 tot 18:00 uur (vrijdags tot 20:00 uur). Om een gezellig dagje of avondje uit te organiseren, liggen ook Maastricht, Aken, Luik en Maasmechelen in de buurt van Thermae 2OOO. Voor meer informatie over Valkenburg kunt u terecht bij Op stap in Valkenburg.

Tip: Boek het 4-daagsmidweek arrangement om Zuid-Limburg te ontdekken!

Maastricht ligt vlakbij

Vlakbij Valkenburg ligt de Limburgse hoofdstad Maastricht. Veel populaire winkelketens en merken zijn terug te vinden in de Wycker en Maastrichterbrugstraat die samen met de Grote Straat de shopping boulevard vormen van station tot Vrijthof.

In Maastricht is het op donderdag koopavond en elke zondag koopzondag.

admtext_image